La consellera Camps, destituïda després de l’anul·lació del TIL

  • Serà substituïda per Núria Riera

VilaWeb
Redacció
26.09.2014 - 10:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enmig de la polèmica sobre l’aplicació del TIL, suspès cautelarment pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), Bauzá destitueix la consellera d’Educació i Cultura, Joana Maria Camps. La nova titular d’aquesta conselleria serà Núria Riera, fins ara al capdavant d’Administracions Públiques, que continuarà exercint les funcions de portaveu del govern.


Fa poc més d’un any que Camps s’ocupava d’Educació, va entrar al maig de 2013 quan Bauzá va open substitució de Rafel Bosch. De fet Bauzá va fer aquest anunci en una compareixença per sorpresa i íntegrament en castellà, en què va  reestructurar el seu govern quan es trobava a l’equador de la legislatura.

Dimecres Camps va dir al president Bauzá que no volia seguir al capdavant de la conselleria, tot just després del segon pronunciament del TSJIB que va suspendre cautelarment el TIL per assegurar que el govern no l’apliqués. El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) havia declarat nul el decret el proppassat dimarts (llegiu la sentència ací).

D’una altra banda, el nou conseller d’Administracions Públiques, en substirució de Riera, serà l’advocat menorquí Juan Manuel Lafuente Mir. 

Informació relacionada:

La consellera d’Educació balear parla de l’informe ‘Trepitja’ en comptes de l’informe PISA

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any