La Generalitat Valenciana i el PP refusen donar suport a la petició d’indult de Carlos Fabra

  • Alberto Fabra i la portaveu del govern valencià es mostren contraris a defensar l'indult de l'ex-president de la Diputació de Castelló, condemnat a 4 anys de presó

VilaWeb
ACN
01.09.2014 - 17:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat que ‘ni el PP ni les institucions’ donaran suport a la petició d’indult de l’ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. El cap del Consell ha dit que l’indult és ‘una possibilitat que la llei ofereix als condemnats però en cap cas tindrà suport del partit ni de les institucions’. En termes semblants s’ha expressat la portaveu del govern valencià, María José Català, en ser preguntada sobre aquesta petició d’indult. Català ha dit que ‘tots els ciutadans són iguals davant la llei’ i que el Consell ‘no és favorable a aquest tipus de sol·licituds’.

La portaveu ha afegit que tant la secretaria general del PP valencià, Isabel Bonig, com el president del PP a la demarcació de Castelló, Javier Moliner, també s’han manifestat al respecte ‘de manera contrària a aquest tipus de sol·licituds’.

L’ex-president de la Diputació de Castelló i del PP en aquesta demarcació, Carlos Fabra, ha remès a l’Audiència de Castelló una còpia de la petició d’indult sol·licitada al govern espanyol, segons que han informat aquest dilluns fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià.

A l’escrit, Fabra sol·licita a l’executiu suspendre la condemna a 4 anys de presó imposada per l’Audiència de Castelló per quatre delictes contra la Hisenda Pública.

Segons que informa el TSJ valencià, l’Audiència no s’ha pronunciat sobre si suspèn aquest ingrés en presó fins que el consell de ministres es pronuncií i manté la citació del pròxim dimecres per comunicar-li la data de l’entrada en un centre penitenciari.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any