Anar a l’estació de metro amb un cartell, l’última estratègia per a aconseguir feina

  • Un graduat en marquèting decideix passar a l'acció a l'estació de Waterloo de Londres, després de mesos de cerca de feina frustrada

VilaWeb
Redacció
20.08.2014 - 16:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels grans problemes compartits entre els joves de la Unió Europea és l’atur. Tanmateix, són molts els que no es resignen i se les empesquen per trobar una feina peti qui peti. Si fins ara havíem vist currículums originals i joves que han cantat els seus estudis i experiències, ahir un jove britànic es va plantar a l’estació de Waterloo de Londres, una de les més concorregudes pels empresaris, amb un cartell on s’hi llegia: ‘Diplomat amb honors en màrqueting (Universitat de Coventry), demaneu-me un currículum’.

Quan va acabar l’acció, Alfred Ajani va publicar una captura de pantalla on s’hi veia tots els contactes que havia aconseguit afegir a les seves xarxes socials. ‘He fet una bona feina avui’ deia en aquest piulet.


Ajani assegura que els últims mesos ha enviat desenes de sol·licituds de feina i ha entregat tres-cents currículums però no ha tingut èxit. Per això, volgut canviar d’estratègia i provar sort amb aquesta acció singular.

Informació relacionada:

La història del vídeo currículum de la mestra acomiadada

Els currículums més originals

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any