Crònica de successos.

  • Catalunya-nord, Països catalans; €uropa.

VilaWeb
Redacció
26.01.2006 - 21:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

….

A Sant Esteve, una parella va resultar intoxicada greument per monoxid de carboni, degut a un aparell de calefacció defectuós, l’home va poder alertar els socors, la dona estava inconscient. Tots dos han estat ingressats a la clínica de Sant Pere de Perpinyà.

Per altre costat, 25 bombers van tenir que ser mobilitzats per poder controlar un foc a un HLM de front del mar a Canet. Sembla que el foc va començar al soterrani, i una espessa fumarada va pujar per l’escala, ocasionant que una de les persones que vivien, concretament una dona d’uns trenta anys, sofrís una lleugera intoxicació, i

un capità de policia es va disparar un tret al cap, dimecres al matí, al seu despatx de la comissaria de policia de l’Avinguda de la Gran Bretanya. Encara no se sap els motius que li van dur a fer-ho. Havia estat designat responsable d’un cos de policia de barri creat recentment, abans de destinar-lo al capdavant d’un servei especialitzat encarregat del tractament judicial dels assumptes i doncs del registre de les queixes que diposita el públic.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any