Els amics de la Bressola demanen ajuda

  • El passat 9 de juliol us varem parlar d'un projecte que tenen els Amisc de la Bressola de fer un conte 'En Fermí i la Valentina a la Catalunya del nord' i us demanaven ajuda ...>>
    Dl. 21 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Doncs bé, queden 27 dies per assolir aquest repte, i necessiten uns 6.000 €uros, de moment duen recaptats 1.390 €uros. Recordeu que aquest és un projecte cultural i consisteix en fer un nou conte d’en Fermí i la Valentina (populars personatges del Mas Casablanca) que, en aquesta ocasió, viuran les seues aventures a Catalunya Nord. Un projecte que compta amb l’experiència d’Edicions Casablanca i el talent creatiu d’Scaramuix.

La voluntat és que pugui imprimir-se i distribuir-se aquesta propera tardor (novembre 2014) i que sigui un magnífic regal de nadal per tots els nins i nines del nord, del sud i d’arreu del territori.

Si voleu col·laborar ho podeu fer , fent aportacions des d’aquí . Com sempre, podeu fer diverses aportacions que vos donaran recompenses, com sempre fan en aquests projectes solidaris. Teniu 27 dies per ajudar a aconseguir els 6.000 €uros que volen recollir per poder editar un miler d’exemplars.

Trobareu més informació aquí

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any