El clam #BauzáDimissió es fa sentir a Twitter

  • Ha esdevingut 'trending topic' a l'estat espanyol avui a migdia

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.06.2014 - 13:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Dilluns, 9 de juny, entre les 12 i les 15 h, ‘Un home que no parla amb el seu poble NO el pot governar. #Bauzàdimissió’. Aquest és el missatge que avui al matí corria per Twitter i que ha fet que molts usuaris piulessin aquesta etiqueta demanant la dimissió del president del govern balear, José Ramón Bauzá. Això ha fet que cap a la una del migdia ja fos ‘trending topic’ a l’estat espanyol.

L’il·lustrador Jordi Calvís, conegut pels seus dibuixos per a l’ANC i relacionats amb el procés català, n’ha dedicat un a la iniciativa:

Aquesta iniciativa arriba el dia abans que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears es pronunciï sobre la demanda del PSIB i de MÉS per incompatibilitat del càrrec de president del govern de Bauzá amb els negocis privats que té, inclosa una farmàcia a Marratxí. I quan fa més d’un mes que Jaume Sastre fa vaga de fam en favor de la llengua a l’escola demanant a Bauzá que segui a negociar la retirada del polèmic TIL. Una demanda que el president no ha atès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any