La tertúlia proscrita

L’exposició sobre els trenta anys de defensa del tren arriba a Ontinyent

  • Es podrà visitar a partir del 16 d'abril al Palau dels Barons de Santa Bàrbara

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.04.2014 - 23:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimecres s’inaugura al Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent l’exposició ’30 anys de reivindicacions i promeses incomplides’, en què es repassa la lluita pel manteniment i la dignificació del tren Xàtiva-Alcoi durant aquestes tres darreres dècades.

En total es mostren cinquanta fotografies i cartells de mobilitzacions de periodistes gràfics del propi territori com Paco Grau, Pepe Soto, Juani Ruz o Josep Fuster, i de membres de la plataforma de la Vall d’Albaida i de la de l’Alcoià. La imatge més antiga data de 1984, en què desenes de persones sostenen una pancarta on es pot llegir ‘Alcoy por el ferrocarril’, amb l’estació al fons.

La mostra es podrà visitar fins al 9 de maig, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, entitat que enguany ja li ha dedicat la secció històrica del seu Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia.

La inauguració serà a les 19.30, i els horaris de visita són de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de dimarts a dissabte de 18.00 a 21.00. Diumenges i festius, tancat.

Vídeo de la inauguració de l’exposició a Alcoi l’estiu passat

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any