La tertúlia proscrita

Trenta anys de reivindicacions del tren en una exposició

  • Es podrà visitar a Ontinyent a partir del 16 d'abril · LaBarraca Produccions publica un reportatge sobre la línia

VilaWeb
Redacció
01.04.2014 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plataforma Salvem el Tren inaugurarà el 16 d’abril vinent una mostra fotogràfica que amb el títol ’30 anys de reivindicacions i promeses incomplides’, repassa la lluita pel manteniment i la dignificació del tren Xàtiva-Alcoi durant aquestes tres darreres dècades.

En total es mostren cinquanta fotografies i cartells de mobilitzacions, de periodistes gràfics de la zona (Paco Grau, Pepe Soto, Juani Ruz o Josep Fuster) i membres de la pròpia plataforma i de la de l’Alcoià. La primera de les imatges data de 1984, en què desenes de persones sostenen una pancarta on es pot llegir ‘Alcoy por el ferrocarril’, amb l’estació al fons.

La mostra es podrà visitar al Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent fins al 9 de maig, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.

Reportatge sobre la situació de la línia

La setmana passada es va publicar a Internet un reportatge sobre la situació actual de la línia Xàtiva-Alcoi, en què s’entrevisten alguns dirigents de les entitats que treballen en la defensa d’aquest servei públic. El treball és obra de LaBarraca Produccions

Vídeo de la inauguració de l’exposició a Alcoi l’estiu passat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any