Detecten tres agents de la policia espanyola vigilant la seu de CDC i el CNP ho nega

  • Els serveis de seguretat de la federació van alertar els mossos davant l'actitud sospitosa de tres individus entre el 10 i el 12 de març

VilaWeb
ACN
17.03.2014 - 15:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els serveis de seguretat de la seu de CDC a Barcelona van alertar la setmana passada als Mossos d’Esquadra de la presència de tres individus en actitud sospitosa al voltant de l’edifici, que van resultar ser tres agents de la policia espanyola. Els tres agents portaven tres dies fent tasques de vigilància, des del dilluns fins dimecres, fet que va aixecar la sospita dels agents de seguretat de la seu de CDC. Quan van ser identificats pels Mossos d’Esquadra, es van limitar a dir que ‘estaven de servei’, sense donar més detalls. Per la seva banda, fonts del cos de la policia espanyola han assegurat que és ‘rotundament fals’ que vigilessin la seu de CDC i no descarten que els agents estiguessin treballant en un altre cas.

Els agents dels Mossos d’Esquadra van identificar el dimecres els tres membres de la policia espanyola, que es van limitar a dir que ‘estaven de servei’, segons la policia catalana, i no van donar més detalls de la seva presència a les immediacions de a seu de CiU, situada al carrer Còrsega de Barcelona. Per la seva banda, fonts de la policia espanyola han assegurat a l’ACN que és ‘rotundament fals’ que s’estigués vigilant la seu del partit polític i no han descartat que la seva presència a la zona fos arran d’una investigació que no té res a veure amb la federació.

Per la seva banda, fonts de CiU han evitat comentar aquest cas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any