Aspencat, Pirat’s, Pellikana i el Trineu Tanoka, avui al Concert de Falles

  • Així arrenca enguany la Gira 2014 d'Escola Valenciana

VilaWeb
Redacció
17.03.2014 - 12:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Escola Valenciana dóna avui el tret de sortida de la Gira amb el Concert de Falles. La porta de l’Auditori Casa de la Cultura de Burjassot obre a les vuit del vespre, i la música començarà a les nou. El cartell, l’encapçala Aspencat, que acaba de començar la ronda ‘Antimatèria’, la segona del disc ‘Essència’, i inclou Pirat’s Sound Sistema, Pellikana i el Trineu Tanoka. 

El grup de la Marina, marcat per un directe potent i reivindicatiu, torna així als als escenaris després d’un descans posterior al mig centenar de concerts que va fer l’any passat. Per la seva banda, els barcelonins Pirat’s Sound Sistema hi presenten ‘Em bull la sang’, barreja de reggae, dancehall, rap i drum’n’bass marcada per unes lletres de carrer que descriuen la quotidianitat. Des de l’Alcoià, arriba Pellikana amb un tercer disc, ‘Desperta!’, i finalment, completa el cartell El Trineu Tanoka, una jove formació del Camp de Túria que l’any passat publicava el segon disc, ‘Micorones’. 

Fa sis anys que Escola Valenciana i Reviscola organitzen el Concert de Falles amb un objectiu clar: oferir al públic jove una opció que com més va més demanda té, la d’escoltar música festiva i reivindicativa en la nostra llengua en un context molt especial, les Falles. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any