‘Algo Diferentes’ ha abaixat la persiana

  • El col·lectiu de joves del barri de Gràcia tanca el Casal de Joves que gestionava i es dissol després de 9 anys treballant a la ciutat des d'una mirada crítica i compromesa

VilaWeb
Redacció
12.02.2014 - 18:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Algo Diferentes ha estat treballant durant 9 anys en el marc dels Casals de Joves de Catalunya. Això els ha ofert un paraigua per a poder desenvolupar tot tipus d’activitats dirigides al jovent de la nostra ciutat. Durant tot aquest temps, el col·lectiu ha treballat de forma local per a construir espais d’oci i desenvolupament col·lectiu de forma autogestionada i amb la intenció explícita de fomentar processos de transformació social. Algo Diferentes ha promogut el pensament crític, demostrant el poder de l’acció col·lectiva a través de la implicació activa tant en el teixit social del barri de Gràcia com en les organitzacions polítiques i els moviments socials de la ciutat.

Festa de clausura

El passat divendres, 7 de febrer, el grup de joves ‘Algo Diferentes’ va organitzar una festa de comiat que es va iniciar al local del carrer Manso, on el col·lectiu feia anys que hi gestionava un espai de trobada pel jovent de la ciutat amb tot tipus d’activitats. La festa va acabar a ‘La Sala’ on van poder organitzar la última nit com a col·lectiu de la mà de ‘Dj. Angelow’, un punxa-discs de ‘ragga’ i ‘dub’ i membre històric del Grup de Joves.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any