El Surestespañol

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.01.2014 - 18:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després que el PP (que es diu valencià) obligara ACPV a clausurar els repetidors de TV3, després que el PP tancara RTVV i després que obligara també a tancar les emissions de Catalunya Ràdio, el PP que es diu valencià crearà una autèntica Región del Surestesespañol, dissoldrà el Consell de la Generalitat del País Valencià i recuperarà els governs civils. El sr. Alberto Fabra serà el Gobernador civil de Castelló, el sr. Rus, el de València i el sr. Ciscar (que no Císcar) el de d’Alacant.
 
Evidentment, el PP valencià dissoldrà les Cortes Valencianas, i vindran a València, dos dies cada setmana, els diputados de la Asamblea de Madrid, que ens governaran com cal.

El Surestespañol estarà format per les províncies de Castelló, València, Alacant, Múrcia i Albacete, i tindrà com a llengua oficial el panocho i també el JDDLEDDI o Jerga Dialectal del Levante Español Derivada del Íbero.

El PP valencià anul·larà el patronatge de Sant Vicent Ferrer sobre el País Valencià i posarà de patró San Isidro Labrador.
 
El PP clausurarà l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la substituirà per l’Academia Castellana del Oso y el Madroño. I el Consell Valencià de Cultura, per la comissió Castellana del Rey de Bastos. No cal dir que el PP tancarà també les universitats del País Valencià, nius de rojos i de catalanistes, i canviarà la data del Nou d’Octubre per la del Dos de Mayo.
 
El PP valencià ‘recuperarà’ els noms tan valencians de Puebla del Duc (o del Duque?), Valencia del Cid, Onteniente, San Mateo, Villanueva de Castellón, Alcoy, Torrente, Benejama, Alberique, Castellón de la Plana (o de la Llanura?) i molts altres, així com el nom del riu Júcar i el campanar de la catedral de València, el Miguelete. El campanar de Castelló serà el Soltero.
 
El sr. Joaquim Puig s’haurà de dir Joaquín Colina i el sr. Enric Morera, Enrique Madroño, ja que Morera, és massa català. El sr. Rus hauria de canviar de nom per sr. Ruso, però com que aquest és un nom massa revolucionari, es dirà sr. Espanyol. El sr. Serafín Castellano, evidentment conservarà el seu cognom, però el sr. Fabra i el sr. Camps es diran sr. Fibra i sr. Campos. La Consellera M. José Català passarà a dir-se, M. José Madrid.
 
El PP valencià posarà la Guardia Civil als carrers i a les places per a vigilar els valencians, i corregir-los i multar-los si se’ls escapa alguna paraula en la ‘lengua regional’, que s’ha d’anar extingint ràpidament! I també posarà la Guardia Civil a casa del professor Joan Francesc Mira, per a evitar que puga influir perniciosament en els valencians.

El PP valencià també repintarà, no amb blau, sinó directament amb l’espanyola, totes les senyeres que hi ha al Palau de la Generalitat, a l’Estació del Nord, a la Seu de València i al Mercat Central. I cremarà el Penó de la Conquesta.

No els detindran, però sí que seran retinguts els srs. Joaquim Puig i Enric Morera i la sra. Marga Sanz. Serà exiliat del Surestespañol el sr. Eliseu Climent i s’embargarà el Centre Octubre de Cultura Contemporània, per fer-hi una escola de xotis.

Als carrers i a les places del País Valencià sonaran constantment, amb uns potents altaveus, marchas militares i la sarsuela madrilenya ‘Agua, azucarillos y aguardiente’.
Per altra part, se substituirà la dansà pel xotis, que serà el baile regional del Surestespañol.

La Constitución modificarà l’article 3.2, que quedarà així: ‘Las demás lenguas españolas se podran usar en el ámbito familiar y con caràcter folclórico’.

Els periodistes (que no siguen amics) seran expulsats del Surestespañol i el diari electrònic Vilaweb, haurà de passar per censura.
 
Els trinquets de pilota seran convertits en pistes de pàdel, per honorar el gran líder, sr. Ànsar. I a les biblioteques s’eliminaran els llibres de Fuster, Sanchis Guarner, Enric Valor, Vicent Andrés Estellés, Carles Salvador, Ferrer Pastor, Ausiàs March, Jordi de Sant Jordi i Joanot Martorell, que passaran a ser obres prohibides.

La paella, obligatòriament haurà de portar com a ingredient bàsic els callos madrileños.

Es farà un mur de 5 metres d’alt a la zona del riu Sénia, per tal d’evitar influències pernicioses del nord. Però les zones de contacte amb Terol, Conca, Albacete i Múrcia estaran obertes sense cap mena de restricció. També es posarà un filtre per evitar que internet entre al Surestespañol.

Així es crearà la nova Región del Surestespañol, que cada dia ofrenarà nuevas glorias a España.

Als únics llocs que el PP valencià no haurà d’enviar la Guardia Civil, ni tindre cap preocupació, serà a les parròquies valencianes, perquè (amb alguna excepció) des de fa segles, els capellans valencians estan desvalencianitzant el País i espanyolitzant-lo de nord a sud.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any