Els dirigents de les quatre diputacions participaran a la Via Catalana

  • El president de la de Lleida espera que el batlle de la capital, Àngel Ros, també s'hi sumi

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.08.2013 - 15:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) de Prada de Conflent ha rebut aquest dimecres la visita dels presidents de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Girona, Salvador Esteve, Joan Reñé i Joan Giraut, que han participat en un acte sobre el centenari de la Mancomunitat de Catalunya. L’acte, que ha estat presidit pel conseller de Justícia, Germà Gordó, ha servit perquè els tres presidents, així com el vice-president de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé, hagin confirmat la presència a la Via Catalana de l’11 de setembre.

El president de la Diputació, Joan Reñé, ‘espera i desitja’ que el batlle de Lleida, el socialista Àngel Ros, també se sumi a la cadena humana. Reñé, sense voler entrar en polèmiques, ha lamentat que les comarques lleidatanes ‘hagin quedat una mica al marge de la cadena’. Tot i reconèixer les dificultats geogràfiques, ha assegurat que als lleidatans els hauria agradat visualitzar la presència de les seves comarques a la cadena. Com Reñé, els presidents de les diputacions de Barcelona i Girona, Salvador Esteve i Joan Giraut, també han confirmat la participació a la Via.

Joan Giraut ha dit que l’any passat ja va participar a la manifestació de la Diada i que ‘s’hi va sentir molt còmode’, i que aquest any repetirà a la cadena humana perquè veu amb bons ulls ‘que s’admetin totes les sensibilitats nacionalistes’.

Informació relacionada: 

Entrevista a Salvador Esteve: ‘El moviment associatiu ha estat el pal de paller del país i està cridat a continuar sen-t’ho a la pàgina de Tornaveu.

Una cadena humana travessa Gràcia

Quins trams de la Via Catalana queden per omplir?

Les rèpliques de la Via Catalana a l’estranger

Guia pràctica de la cadena humana convocada per a l’Onze de Setembre


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any