La independència en pantalons curts

  • Sopar-col·loqui amb Vicent Partal en la pròxima Nit Temàtica a Ca les Senyoretes

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.08.2013 - 01:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Que el llibre de Vicent Partal ‘A un pam de la independència‘ ocupe ara el número u de vendes en la categoria de no ficció, segons el rànquing Libridata, elaborat pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura i la Cambra del Llibre de Catalunya, no és cap anècdota. Vol dir que desperta un interés directament proporcional al procés polític irrefrenable que descriu l’autor, i que el durà a presentar-lo fins i tot al Parlament Europeu.

Abans, però, tindrem l’oportunitat de fer una tertúlia amb Vicent Partal, una mena de presentació estiuenca (‘en pantalons curts’) per a parlar de l’evolució del procés, i de l’oportunitat que significa crear un estat nou, una societat política diferent on tot està per escriure. I, evidentment, de com ens hi podem involucrar els valencians.

Serà dissabte 10 d’agost, en la nostra propera Nit Temàtica a Ca les Senyoretes d’Otos, on ens aplegarem al voltant de la taula del sopar i on conversarem a la fresca sobre aquest moment històric que, d’una manera o altra, tothom pot protagonitzar.

Com ja sabeu, cal fer la reserva de les places per al sopar al telèfon 962358032 o al correu casa@ruralotos.com.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any