La Via Catalana suma vint-i-cinc mil inscrits en dos dies

  • Carme Forcadell anuncia que ja en són 275.000 i fa una crida a la solidaritat de les grans ciutats

VilaWeb
Redacció
02.08.2013 - 10:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si dimarts, en conferència de premsa, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va anunciar que el nombre d’inscrits a la Via Catalana per la independència de l’Onze de Setembre era de 250.000 persones, tres dies després, en una entrevista a Catalunya Ràdio, la presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, ha tornat a actualitzar la xifra: ja en són vint-i-cinc mil més, els inscrits, fins a 275.000.

Tal com va fer en la conferència de premsa, Forcadell ha insistit en l’entrevista a fer una crida perquè Barcelona es desplaci a tot arreu de la Via Catalana per aconseguir omplir-la. Dimarts, la presidenta de l’ANC va explicar que entre Vilafranca del Penedès i Malgrat de Mar ja era tot ple. ‘Estem contents, però hem de ser molts més’, va dir. Per això va fer una crida a la gent de l’àrea metropolitana, que es desplacés als trams que encara no s’havien omplert: ‘L’any passat, el país va anar a Barcelona. Ara necessitem que Barcelona es desplaci al territori; hem de demostrar que som un país.’

‘Hi ha molta gent inscrita a Barcelona. Demano que tothom qui pugui es desplaci i deixi les ciutats a gent gran o amb mobilitat reduïda’, ha afegit en l’entrevista. Els qui es desplacin del seu lloc de residència, ha assegurat, es trobaran als vuitanta-sis municipis per on passa la cadena ‘quasi com una festa major’, atès que en tots s’han programat activitats des del matí per a residents i visitants. I ha recomanat que s’hi arribi abans de les tres de la tarda.

Durant l’entrevista també s’ha revelat que ja s’han sumat vuit-cents fotògrafs i mitjans aeris per poder gravar la cadena.

ACTUALITZACIÓ: Quins trams de la Via Catalana queden per omplir?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any