La UVic acollirà el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català l’abril del 2014

  • Els professionals analitzaran l'evolució pedagògica de l'ensenyament de la llengua

VilaWeb
Redacció
19.07.2013 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català se celebrarà a Vic els dies 4 i 5 d’abril de 2014. Aquesta trobada és una continuació dels anteriors simposis engegats ara fa 32 anys i duts a terme a la Universitat de Vic els anys 1891, 1991 i 2002. En les trobades, que reuneixen centenars de professionals, s’analitza l’evolució pedagògica de l’ensenyament de la llengua i els canvis en la situació sociolingüística en la societat. Els impulsors de la iniciativa creuen que és important celebrar la trobada per revisar temes com els programes d’immersió, la relació entre coneixement i ús de la llengua o l’impacte de la tecnologia i les xarxes socials en l’ensenyament de les llengües.

El Simposi oferirà un espai de reflexió i de debat per assolir un seguit d’objectiu. Entre aquests s’hi troben els de conèixer la situació actual de l’ensenyament del català en els diferents nivells educatius i als diferents territoris de parla catalana. També es vol intercanviar tota mena de recerques i experiències vinculades a l’ensenyament i l’aprenentatge del català, així com també apuntar noves línies d’actuació a partir de la reflexió i el debat.

El IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català s’organitzarà al voltant de conferències, ponències i comunicacions que giraran a l’entorn dels següents eixos temàtics: Llengua, cultura, societat i polítiques educatives; Didàctica de la llengua; Adquisició i aprenentatge de llengües; Formació del professorat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any