El Procés Constituent de Forcades i Oliveres sotmet a debat les propostes programàtiques

  • Ha convocat avui una reunió amb representants de totes les assemblees locals · El projecte ha superat les quaranta mil adhesions al manifest fundacional

VilaWeb
Redacció
14.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Procés Constituent que la monja Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres van presentar a principi d’abril ja ha superat les quaranta mil adhesions al manifest fundacional. Forcades va anunciar que l’objectiu era arribar a cent mil i que es donaven temps fins al setembre perquè el projecte pogués arrelar. Amb les quaranta mil adhesions i una vuitantena d’assemblees locals constituïdes, el moviment s’ha proposat debatre i aprofundir en les propostes programàtiques que van motivar el seu naixement. Per això, avui ha convocat una reunió amb representants de les assemblees locals.

Podeu seguir en directe la jornada amb aquest vídeo produït pels organitzadors:

La jornada de debat programàtic comença a les deu del matí i pot durar fins cap a les sis de la tarda, pel cap baix. Es fa a les instal·lacions del Col·legi La Salle Bonanova i s’han organitzat uns 250 diàlegs múltiples a partir dels temes que proposin els mateixos assistents a l’entorn dels 10 punts del manifest fundacional.

La jornada començarà amb una sessió plenària i després es faran els debats paral.lels i tallers de discussió simultània que cobriran tots els punts del manifest. L’objectiu d’aquesta metodologia participativa, segons l’equip impulsor, és afavorir la màxima implicació dels participants en les jornades i en els debats.

 

Més informació:

Entrevista amb Arcadi Oliveres: ‘Si no sumem CUP, ICV i moviments socials haurem fracassat’ (12.4.2013)

Forcades es dóna de temps fins l’Onze de Setembre perquè pugui arrelar el Procés Constituent (21.4.2013)

[VÍDEO] The Guardian dedica en portada un reportatge a Teresa Forcades, ‘la monja roja i radical’ (17.5.2013)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any