El vídeo de la indignació a la junta d’accionistes de Bankia

  • Desenes d'afectats per les preferents i subordinades van protestar en la reunió d'ahir a València

VilaWeb
Redacció
26.06.2013 - 10:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant la junta general d’accionistes de Bankia que es va fer ahir a València, les protestes dels qui havien comprat accions preferents i subordinades es van fer evidents tant dins del Palau de Congressos com fora. Al vídeo ‘Cara B de la junta d’accionistes‘, el fotoperiodista Germán Caballero ha recollit en quasi cinc minuts la indignació que hi van expressar els afectats pel frau de les preferents.

Un dels afectats va arribar a despullar-se davant la junta directiva mentre cridava: ‘Mireu com m’ha deixat Bankia, així, sense res.’

En la mateixa reunió d’ahir, el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, va avançar que durant l’últim trimestre d’enguany la junta arbitral de consum haurà resolt ‘la pràctica totalitat’ dels arbitratges dels afectats per preferents.

Gorigolzarri va dir que fins aquest moment 179 minoristes que van comprar preferents i obligacions subordinades havien recuperat la inversió. El president de Bankia va explicar que s’havien rebut 144.903 sol·licituds, 45.000 de les quals ja tenien el dictamen i 179 s’havien resolt positivament.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any