Neix la Xarxa de municipis i entitats de les Illes per l’Institut Ramon Llull

  • Dóna suport a l'IRL després de la sortida del govern balear

VilaWeb
ACN
27.03.2013 - 17:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Manacor, Artà, Sant Llorenç des Cardassar, Esporles, Valldemossa, Sencelles, Capdepera, Santa Margalida, Son Servera, Algaida, Santa Maria del Camí, Puigpunyent, Consell Insular de Formentera, Petra, Ses Salines, Porreres i Alcúdia. Són els municipis que constitueixen des d’avui una nova entitat que dóna suport a l’Institut Ramon Llull (IR), la Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears.

L’associació sorgeix després de la sortida del govern balear del patronat de l’IRL i vol mostrar el seu suport a la tasca de la institució en la difusió de la cultura i la llengua, en la línia en la que ja ho fa la Xarxa de Municipis Valencians.

En el transcurs d’una reunió celebrada a la seu de la Fundació Mossèn Alcover de Manacor, també s’han escollit els integrants dels òrgans provisionals de govern. Concretament, l’alcalde d’Artrà, Jaume Alzamora, serà el president; Sònia Cardona Ferrer, consellera de Cultura del Consell de Formentera, serà la vicepresidenta; l’alcalde d’Algaida, Francesc Miralles, el secretari; i Gabriel Ferrà, alcalde de Puigpunyent, el tresorer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any