Eudald Carbonell, Xavi Sarrià i Xavier Montanyà, entre els noms que donen suport a la CUP

  • Aquest migdia s'ha presentat un manifest de suport a la candidatura signat per un centenar de personalitats

VilaWeb
Redacció
06.11.2012 - 13:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un centenar de personalitats de diversos àmbits del país han signat el manifest (pdf) ‘Per una alternativa independentista i d’esquerres als Països Catalans’, de suport a la candidatura de la CUP-Alternativa d’Esquerres. Del món acadèmic, hi destaquen l’arqueòleg Eudald Carbonell, el catedràtic d’Història de l’Educació de la UAB Pere Solà, i l’historiador Jordi Bilbeny. També hi ha signants del sector musical, com el cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, el cantant d’Obrint Pas Xavi Sarrià i el component dels Gossos Oriol Farré.

Més noms destacats: el periodista Xavier Montanyà; l’ex-presidenta de la FAVB Eva Fernàndez; el pagès Pep Riera; militants històrics de l’independentisme com Carles Sastre, Eva Serra o Aleix Renyé; la directora de l’escola Arrels de Catalunya Nord Elena Gual i el el portaveu de Joves per Mallorca, Joan Mateu.

Txelui Moreno i Pernando Barrena de l’esquerra abertzale; Domerge Sumien, d’Iniciativa per Occitània; i Miquel Segalàs, de l’organització occitana Llibertat!, són altres de les adhesions que ha rebut la iniciativa. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any