Els ‘avis indignats’ ocupen oficines de Bankia a Barcelona, Palma i València

  • Protesten contra la mala gestió de l'entitat i la injecció de diner públic

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.06.2012 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·lectiu anomenat dels ‘iaioflautes’ ha fet una acció conjunta de protesta contra el rescat de Bankia amb diner públic i contra la mala gestió d’aquesta entitat. A Barcelona, un grup de manifestants han entrat a l’oficina de Bancaixa al número 118 del Passeig de Gràcia; a Palma, a la seu de Bankia al carrer Alexandre Rosselló, número 26; i a València, a la seu de Bankia al carrer Pintor Sorolla.

A Barcelona els activistes han pogut traslladar les seves queixes i reivindicacions a una delegada de zona de l’entitat bancària, a qui han demanat que l’ex-president de Bankia, Rodrigo Rato, sigui ‘investigat i jutjat’. Acte seguit han marxat en manifestació fins la plaça de Catalunya, on duran a terme una assemblea per decidir futures accions.

Al seu torn, a Palma els ‘iaioflautes’ asseguren que no marxaran de l’oficina fins que puguin parlar amb el director, per exigir-li ‘un rescat ciutadà’ i que Rato ‘segui al banc dels acusats’. Fonts de l’oficina ja han comunicat que el director no pensa reunir-se amb ells si no és per parlar d’algun tema relacionat amb un compte particular a Bankia.

Emissió en directe de l’acció de Palma:


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any