Les estrenes: L’ascens al poder de Sarkozy, a la gran pantalla

  • Fem un repàs de les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
13.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si hi ha cap estrena que es destaqui aquest cap de setmana, és la de ‘La conquête’, que relata els cinc anys d’ascens al poder de Nicolas Sarkozy, fins a la presidència del govern francès. Un film força polèmic, tenint en compte que s’estrena just una setmana abans de les eleccions franceses, en què Sarkozy aspira a la reelecció.

Heus ací les fitxes dels films d’estrena:

>La Conquête. Direcció: Xavier Durringer. Gènere: Biografia. Intèrprets: Florence Pernel, Michèle Moretti; Denis Podalydès, Bernard Le Coq. Esbós: Mentre els francesos elegeixen el nou president, Nicolas Sarkozy s’ha tancat a casa. Sap que ha guanyat i recorda el seu ascens al poder: cinc anys plens d’enganys i de topades polítiques que n’han fet un dels individus més poderosos del món, però que l’han distanciat de la muller. Vídeo.

>Madrid, 1987. Direcció: David Trueba. Gènere: Drama. Intèrprets: María Valverde; José Sacristán, Ramon Fontserè. Esbós: Amb la ciutat buida, Miguel, un vell articulista, temut i respectat, se cita en un cafè amb Ángela, una estudiant de periodisme. I s’esbossa una mena de duel desigual, entre desig, inspiració, talent i perspectives professionals. Vídeo.

>Alpeis. Direcció: Giorgos Lanthimos. Gènere: Drama. Intèrprets: Ariane Labed, Anguèliki Papoulia; Aris Servetalis, Johnny Vekris. Esbós: Una infermera, un conductor d’ambulància, una gimnasta i un entrenador funden Alps, una companyia especialitzada a proporcionar individus, contractats per familiars, amics o companys d’un difunt, que es fan passar per aquest. Vídeo.

>Battleship. Direcció: Peter Berg. Gènere: Acció. Intèrprets: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Rihanna; Liam Neeson, Alexander Skarsgård. Esbós: Film basat en el joc de taula Battleship de Hasbro. Hi trobem un oficial de la marina, un fisioterapeuta de la marina, una tinent especialitzada en armes i un almirall. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any