Isidre Esteve: “Es temps de reinventar-se”

  • Fou el convidat del Premi de Poesia M.M.Marçal

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
27.02.2012 - 08:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El pilot d’Oliana, Isidre Esteve, fou el convidat de la gala de lliurament del XIV Premi de Poesia Maria Mercè Marçal que organitza el Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Esteve va parlar davant dels 400 assistents a l’acte als que va dir que “és temps de reinvertar -se” per sortir de la situació econòmica actual igual que ell va fer després de l’accident de moto.

 

Isidre Esteve va explicar que era la primera vegada que assistia a un acte literari com el M.M.Marçal, tot ressaltant que “és bo parlar de cultura” perquè “vivim en una societat molt freda”.

Tot felicitant al guanyador, Esteve va dir que no s’ha d’oblidar que ho era perquè “hi ha altres 74 autors que s’han presentat” al Premi.

Fundació Isidre Esteve

De la seva etapa com a pilot de motos va destacar que “Àfrica em va fer veure el que és un problema i el que no ho és”. I que el “acabar de formar com a persona”.

També va parlar de la Fundació Isidre Esteve que va definir com una eina “per ajudar al gent a tirar endavant”. Va fer notar que “veus poca gent amb lesions medul·lars al carrer” perquè molts “no trenquen al barrera psicològica d’acceptar-se” per afegir que “la societat ha d’ajudar”.

Suma d’esforç

Relacionant les lesions medul·lars i la situació actual, Isidre Esteve va dir que “el futur no és millor ni pitjor, és diferent”. Per afegir que “d’aquesta situació no se’n surt si no ho fem nosaltres” i que cal l’esforç de tots.

El XIV Premi de Poesia Maria Mercè Marçal el va guanyar Juan Carlos Elijas amb el poemari “Per un nus a la gola”, que sortirà publicat en la col·lecció la Biblioteca de la Suda de Pagès Editors.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any