Les estrenes: La vida de J.Edgar interpretada per DiCaprio i dirigida per Eastwood

  • Fem un cop d'ull als films que arriben aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
27.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot i que finalment no ha estat nominat a cap Oscar, la crítica coincideix a exalçar l’últim paper de Leonardo DiCaprio, el de ‘J. Edgar’, l’home que va dirigir l’FBI durant cinquanta anys sense escrúpols. En aquest film DiCaprio s’ha posat sota les ordres de Clint Eastwood, un dels directors de cinema de Hollywood més ben valorats. El film arriba aquest cap de setmana a la cartellera, juntament amb ‘Albert Nobbs’, amb una Glenn Close atrapada en una disfressa per a poder sobreviure. ‘Albert Nobbs’ es pot veure en català en algunes sales, igual que el film d’animació ‘Arrugues’.

Tot seguit repassem els films d’estrena. També podeu consultar ací els que s’estrenaren la setmana passada.

>J. Edgar. Direcció: Clint Eastwood. Intèrprets: Naomi Watts; Leonardo DiCaprio, Josh Lucas. Gènere: Drama. Esbós: J. Edgar Hoover fou l’home més poderós dels EUA: durant cinquanta anys va dirigir l’FBI, de manera que va sobreviure a tres guerres i a vuit presidents nord-americans. Ho sabia tot de tothom, i feia servir aquesta informació per pressionar i fer xantatge a dirigents polítics i personalitats del país. El film narra la vida d’aquest home poderós i conservador, caçador de bruixes, sense escrúpols i la seva relació amb el seu director associat, que mai no es va saber del cert perquè pràcticament ningú no sabia res d’ell. Vídeo.

>Albert Nobbs. Direcció: Rodrigo García. Intèrprets: Glenn Close, Mia Wasikowska; Jonathan Rhys Meyers. Gènere: Drama. Esbós: Disfressada d’home per a poder treballar i sobreviure en la Irlanda del segle XIX, una dona es troba reclosa, al cap de trenta anys, dins la presó que s’ha fet ella mateixa. Vídeo. En català a Girona (Cinemes Albéniz); Granollers (Ocine Granolles El Nord); Manresa (Atlàntida Multicinemes); Terrassa (Cinema Catalunya, Cinemes Segle XXI); Vic (Cinema Nou); Vilanova i la Geltrú (Cinema Bosc). A partir del 3 de febrer a Valls (JCA Cinemes Valls).

>Arrugues. Direcció: Ignacio Ferreras. Gènere: Animació, drama. Esbós: L’Emilio i en Miguel estan en un geriàtric. L’Emilio té Alzheimer, en fase inicial, i en Miguel vol ajudar a aturar la degeneració que la malaltia del seu amic produeix. Vídeo.

>Trespass. Direcció: Joel Schumacher. Intèrprets: Nicole Kidman; Nicolas Cage, Cam Gigandet. Gènere: Drama. Esbós: Un grup de criminals captura una parella amb la intenció de fer un gran cop. Però la situació es complica a mesura que es van descobrint traïcions i enganys. Vídeo.

>Le Moine. Direcció: Dominik Moll. Intèrprets: Déborah François, Joséphine Japy, Geraldine Chaplin; Vincent Cassel, Sergi López, Jordi Dauder. Gènere: Enjoli. Esbós: Abandonat quan va néixer davant el convent dels caputxins, Ambrosio és educat pels frares. Es converteix en un predicador admirat pel seu fervor i temut per la seva intransigència. Es creu protegit i lliure de tota temptació. Fins que arriba un novici que el fa caure en el pecat. Vídeo.

>Underworld: Awakening. Direcció: Mans Marlind, Bjorn Stein. Intèrprets: Kate Beckinsale; Stephen Rea, Michael Ealy. Gènere: Ciència ficció. Esbós: Quart episodi de la franquícia sobre vampirs i homes llop, ara en 3D. Han passat més de deu anys des que Selene i el seu amant Michael, licantrop humà, van vèncer el Vampir Major Marcus. En aquest nou film, Selene s’escapa de la presó per descobrir un món on els éssers humans menen una guerra brutal per eradicar els homes llop i els vampirs. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any