Barça, València i Llevant, rere el Madrid

• Tot i un últim quart d'hora frenètic, el València cau a Mestalla amb el Madrid (2-3) · El Barça guanya còmodament el Saragossa (4-0) i el Vila-real supera el Betis (1-0)

19.11.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El València CF va rebre dissabte el Reial Madrid a Mestalla amb una crida als seguidors a rebre l’equip de fora amb una samarreta que llueix els colors de la senyera. Aquesta invocació patriòtica no va servir per a superar l’equip de José Mourinho, que es va imposar en un partit de final esbojarrat per tres gols a dos. El Barça, per la seva banda, va guanyar amb comoditat el Saragossa al Camp Nou (4-0), amb gols de Piqué, Messi, Puyol i Villa. Tot i la incògnita de quin seria l’estat físic de molts dels jugadors que aquesta setmana han disputat un partit o dos amb les seleccions estatals, els de Guardiola es van imposar sense gaire esforç. El Barça manté la imbatibilitat a casa i el porter Víctor Valdés continua sumant minuts sense cap gol encaixat.

Dissabte també va jugar el Vila-real a casa, on es va endur la victòria amb un solitari gol de Borja Valero amb el Betis. Amb els tres punts a la butxaca, els groguets s’allunyen una mica de la zona baixa de la classificació.

Diumenge, l’Espanyol va visitar a migdia Sant Sebastià per batre’s amb la Reial Societat, un partit sense gaires ocasions que es va acabar amb empat a zero i repartiment de punts. El Llevant, per la seva banda, es va desplaçar a Madrid per jugar contra l’Atlètic, d’on en va tornar amb una derrota per 3-2.

El darrer partit de la jornada, en què el Mallorca visitava el Granada, es va suspendre al minut seixanta per l’agressió amb un paraigües a un dels liniers. En el moment de la suspensió, el marcador era de 2-1 a favor de l’equip granadí.