La televisió privada impulsada pel batlle torna a emetre després del tancament de Gandia TV

  • Tele7-Safor va ser comprada per un grup d'empresaris pròxims a Arturo Torró, que dilluns va ordenar el tancament del canal municipal

VilaWeb
Redacció
07.07.2011 - 11:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tele7-Safor torna a emetre a Gandia amb continguts de caràcter local després d’haver estat connectada l’últim mes a canals d’informació estatal. La cadena privada propietat d’empresaris pròxims al nou batlle de Gandia, Arturo Torró (PP), reactiva la seva informació local pocs dies després del tancament de Gandia TV, el canal municipal, a instàncies del consell d’administració controlat pel govern local.

Tele7-Safor va deixar d’emetre continguts propis just després de les eleccions municipals del passat 22 de maig, en les quals va ser elegit batlle de Gandia per majoria absoluta Arturo Torró. Els treballadors van ser informats que tenien un mes de vacances abans de recomençar la informació d’àmbit local al juliol.

Unes dues-centes persones van manifestar-se ahir davant l’ajuntament amb l’equip de treballadors de Gandia TV contra el tancament de la televisió municipal. Els representants municipals del PSPV, el Bloc i Els Verds van participar en la protesta. Els concentrats van lamentar que es posi fi a 20 anys d’història de televisió pública a Gandia i van afegir: ‘No podem permetre que la feina feta fins ara es perdi perquè Gandia i la Safor han perdut la televisió pública, la de tots, la de sempre, la que ha defensat el valencià’.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any