Valls acollirà aquest diumenge l’acte central del “Mulla’t” a la demarcació

  • El punt culminant de la festa serà a les 12 del migdia a la piscina del Fornàs

VilaWeb
Redacció
06.07.2011 - 19:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la piscina del Vilar tancada, el “Mulla’t” canvia enguany d’escenari i serà la piscina del Fornàs, aquest diumenge 10 de juliol, el punt neuràlgic de la campanya solidària contra l’esclerosi múltiple a les comarques tarragonines. La piscina vallenca acollirà l’acte central de la campanya solidària, a la qual s’hi han adherit 185 piscines de la demarcació de Tarragona, i donarà tota la recaptació del dia a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, que impulsa la campanya amb la voluntat de recaptar diners per finançar el tractament dels malalts i l’estudi de la malaltia.

L’acte central del “Mulla’t” al Fornàs tindrà el punt culminant a les 12 del migdia amb la presència de representants polítics i d’entitats esportives locals i de les dues colles castelleres de Valls, que aixecaran un pilar. Un bany col·lectiu de tots els presents i un aperitiu ofert per la Fundació per l’Esclerosi Múltiple tancaran l’acte oficial, si bé des de les deu del matí fins a les dues del migdia s’han previst diverses activitats lúdiques, que inclouen piragües per a tots els banyistes que es desplacin al Fornàs per col·laborar en la campanya. El preu de l’entrada a la piscina és de 3,40 euros per als adults i 2,80 euros per als infants.

Tots els assistents podran adquirir també tovalloles, bosses i altres materials amb el logotip de la campanya “Mulla’t” que els organitzadors han posat a la venda i que també estaran exposats a les instal·lacions del Fornàs, on es podran comprar per col·laborar en la campanya.

Sopar al Masia Bou

Els actes relacionats amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” ja van iniciar-se divendres passat amb un sopar al restaurant Masia Bou que va aplegar 125 persones entre organitzadors, representants polítics i d’entitats esportives vallenques, persones afectades per la malaltia i membres de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Durant l’acte van sortejar-se entre els assistents diversos obsequis oferts per una trentena d’establiments vallencs i també una samarreta oficial signada pel porter internacional del Futbol Club Barcelona, Víctor Valdés, que enguany fa de padrí de la Fundació i de la campanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any