Actuació de Juli Bustamante i els barcelonins Fred i Son

  • Toquen aquesta nit a València

VilaWeb
Redacció
04.06.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La convocatòria ajunta dos estils que, tot i ser diferents, no ho són tant com les trajectòries artístiques. A la sala La Edad de Oro de València, el cartell anunciador invita a escoltar el directe del mític cantautor Juli Bustamante, i les joves melodies pop i alegres de Fred i Son. És una combinació que ja va funcionar perfectament a primeries de la primavera en un concert a l’Heliogàbal de Barcelona.

Juli Bustamante, un dels pioners de l’anomenat ‘rock mediterrani’, va participar amb tres temes en el disc ‘Humitat relativa’ (1979), de Remigi Palmero, considerat una de les obres mestres de la nostra música moderna. Juntament amb altres discos cantats en espanyol, el 1981 va publicar ‘Cambrers’, amb molt bona acollida per part de la crítica, i el 1992 va gravar ‘Ciutat magnètica’, produït per Rafa Xambó. El cantant de València manté les seues lletres àcides i iròniques, amb un estil directe i senzill.

Els barcelonins Fred i Son duran les cançons del seu primer disc ‘Diu que no sap què vol’, acompanyats dels elogis que n’ha fet la crítica. Melodies vitalistes per a unes lletres que omplen de matisos cançons d’estil naïf i alegres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any