Els centres amb línies en català, recollits en una web

  • El Tempir d'Elx presenta una nova versió del mapa

VilaWeb
Redacció
21.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Associació per la Llengua el Tempir d’Elx ha presentat, amb el suport de la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC), una segona edició del mapa de centres del País Valencià que tenen línies en català. El mapa ajuda a trobar fàcilment les escoles i institucions del País Valencià que brinden una educació en català o bé bilingüe.

El Tempir d’Elx va llançar fa un any una guia de centres educatius, aprofitant Google Maps. La guia ajudava els pares a saber quina oferta educativa en català hi havia onsevulla que residissin, o ben a prop. Doncs bé, ara, que és a punt de començar la campanya de matriculació de primària, ha presentat la segona versió del mapa i d’ací a uns quants dies presentarà el mapa dels centres de secundària.

La nova versió conté les dades actualitzades i acordades amb les de la Conselleria d’Educació i filtra més bé la localització dels centres, que ara es poden cercar per comarca, població o codi postal, i també per distància del domicili als centres.

A més a més, la informació consultada apareix d’una manera gràfica i indexada i es pot compartir via Facebook. Finalment, la nova versió invita a fer suggeriments a l’associació i a enviar missatges electrònics als centres demanant més informació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any