Els sindicats d’Aena convoquen una vaga per al Dijous Sant

  • Protesten contra la privatització de l'ens públic

VilaWeb
Redacció
04.03.2011 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les seccions sindicals a Aena d’UGT, CC OO i USO han convocat una vaga de 24 hores per al proper 21 d’abril, dijous sant, coincidint amb la primera jornada de sortida de vacances de setmana santa. Tal com ja havien dit que farien, els sindicats protesten així contra la privatització de l’ens públic aprovada pel govern espanyol, la qual diuen que farà perdre llocs de treball i condicions laborals.

Segons les previsions, el proper dimarts dia 8 els sindicats registraran formalment la convocatòria de vaga.

Els treballadors reclamen més garanties pels llocs de treball, un cop el ministeri ja ha assegurat que el seu conveni col·lectiu es mantindria malgrat que un 49% d’Aena es privatitzi i la gestió d’alguns aeroports, com el del Pratm passi a mans privades.

‘Lluitem pels nostres drets i també pels drets dels ciutadans a tenir un servei de transport i aeroport en condicions de seguretat i qualitat’, ha dit Manuel Caro, vice-president del comitè de l’aeroport del Prat (CC OO),  tot assegurant que la privatització d’aeroports com el de Heathrow, que gestiona l’espanyola Ferrovial, han produït un ‘desgavell’ en la infraestructura.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any