Enric Morera: ‘Camps és una molèstia per al PP estatal i un càstig per als valencians’

  • Per Compromís la proclamaciód de Camps és fruit del nerviosisme i de la debilitat del president valencià · EUPV diu que el PP hauria de prescindir de Camps per ètica · El PSPV valorarà avui l'acció del PP

VilaWeb
Redacció
15.02.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El candidat de la Coalició Compromís, Enric Morera, considera que la proclamació urgent de Camps pel comitè electoral del PP valencià és una rebel·lió contra la direcció estatal; una rebel·lió deguda a un estat de nerviosisme perquè dubta que Rajoy i De Cospedal facin costat a Camps. L’encausament i el judici oral d’aquest pel cas Gürtel és un maldecap per a un partit que vol centrar la campanya en una imatge d’honestedat.

El judici oral de Camps, que es pot escaure en plena campanya electoral, ‘és una molèstia per al PP estatal i un càstig per als valencians’, en paraules de Morera, que dijous preguntarà sobre el fet, aprofitant que Camps, després de tres mesos de no comparèixer-hi, es presentarà a les cors.

Marga Sanz: ‘El circ de Camps és insuportable i fa avergonyir’

La candidata d’Esquerra Unida del Poble Valencià (EUPV), Marga Sanz, deia ahir, abans de la proclamació de Camps, que ‘el circ que fa és insuportable; damunt, fa avergonyir que la seua situació judicial ocupe pàgines i més pàgines dels mitjans’. També li pareix desmesurada ‘l’obstinació de Camps, que no vol abandonar el càrrec que ocupa; i són evidents les incomoditats que fa passar al seu partit, que es resisteix a continuar fent-li costat… Si Rajoy i el PP tenen encara una mica d’ètica, haurien de prescindir ara mateix de qui ha esdevingut una pedra en la sabata de Rajoy mateix’.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any