El diputat socialista Manel Mas diu que la direcció del PSC no té autoritat des de les eleccions

  • En un apunt del seu bloc l'ex-batlle de Mataró demana la dimissió de la cúpula del partit

VilaWeb
Redacció
11.02.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat pel PSC del congrés espanyol i ex-batlle de Mataró, Manel Mas, ha demanat que pleguin els dirigents del partit i els membres del govern de José Montilla. En un apunt del seu bloc, diu que no n’hi ha prou amb la retirada del primer secretari, i que no és admissible que ‘companys dirigents del partit i del govern passin com si res a pontificar què cal fer d’ara endavant’.

 

Segons Mas, després del 28-N ‘no tenen autoritat, perquè van tenir comandament i no se n’han sortit’. És més, Mas diu que mantenir ni que sigui un dels actuals dirigents ‘pot portar una frustració molt gran a la maltractada militància i a l’electorat’.

Manel Mas ja va fer una crítica punyent dels dirigents del partit a la fi de desembre. Aleshores va dir, en un apunt en què feia una valoració de la realitat política postelectoral, que el PSC anava a la deriva. També advertia que el partit podia acabar ‘rebentat contra els esculls’, si no vigilava. Finalment, no s’estava de declarar-se perplex, trist i enrabiat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any