Denzel Washington torna a l’acció amb ‘Unstoppable’

  • Us oferim les estrenes de cinema d'aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
13.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana arriba a les pantalles l’últim film protagonitzat per Denzel Washington, ‘Unstoppable’; un film d’acció en què un enginyer i un conductor hauran d’evitar un desastre d’abast nacional, que un ferrocarril amb material tòxic i inflamable no descarrili. Tot seguit, us oferim les fotxes tècniques de totes les estrenes:

> ‘Unstoppable‘ (‘Imparable’). Direcció: Tony Scott. Gènere: Thriller, acció. Intèrprets: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Kevin Chapman, Ethan Suplee. Sinopsi: Un ferrocarril sense govern anomenat ‘la bèstia’, que carrega material altament tòxic i inflamable, avança de manera descontrolada. Un enginyer veterà i un conductor jove prepararan un pla per intentar aturar-lo abans no descarrili en una zona densament poblada, poden causar un desastre nacional. Vídeo promocional.

> ‘Creuant el límit. Direcció: Xavier Giménez. Gènere: Drama. Intèrprets: Marcel Borràs, Adolfo Fernández, Fernando Guillén Cuervo, Eduard Farelo, Carlos Kaniowski, Elena Furiase. Sinopsi: El film ens trasllada al món intens de Fran, un adolescent rebel que viu al límit. Quan els seus amics el traeixen, la seva conducta és cada cop pitjor, i el seu pare decideix tancar-lo en un centre de reeducació basat en un mètode psicològic cruel i inhumà. Fran serà sotmès a tota mena d’humiliacions i càstigs. Només la seva intel·ligència i rebel·lia aconseguiran evitar que es converteixi en un animal domèstic. Vídeo promocional.

> ‘Bon Appetit‘ (Historias de amigos que se besan). Direcció: David Pinillos. Gènere: Drama romàntic. Intèrprets: Unax Ugalde, Nora Tschimer, Herbert Knaup, Giulio Berruti. Sinopsi: El film narra la història d’amics que es petonegen i que creuen la línia que separa l’amistat de l’amor. Daniel, un prestigiós xef, aconsegueix un lloc de feina en un restaurant a Zurich, i no podrà evitar que la seva relació amb Hanna, que treballa al mateix restaurant, esdevingui quelcom més que una simple amistat. Això sacsejarà el món de Daniel, que haurà de decidir si continua el camí de l’èxit professional o s’arrisca i lluita per la dona que estima. Vídeo promocional.

> ‘Aita’. Direcció: José María de Orbe. Gènere: Drama. Intèrprets: Luis Pescador, Mikel Goenaga. Sinopsi: Una casa antiga deshabitada, un guarda que la vigia, i el mossèn del poble. Els espais, els sons, la llum i les ombres; el pas del temps. En els racons més amagats de la casa es revela una història íntima i col·lectiva alhora. Vídeo promocional.

> ‘Na putu’ (‘En el camino’). Direcció: Jasmila Zbanic. Gènere: Drama. Intèrprets: Mirjana Karanovic, Zrinka Cvitesic, Jasna Beri, Leon Lucev, Mirvad Kuric. Sinopsi: Luna i Amar són una parella molt unida que mira de superar els obstacles de la seva relació. Amar acaba acceptant una feina en una comunitat musulmana fonamentalista força allunyada. Després d’un temps, Luna el pot anar a visitar, i descobreix un ambient misteriós, poblat de rituals i de dones amb vel que viuen separades dels homes. Luna demana a Amar que torni a casa, però ell diu que ha trobat la pau. Finalment, Amar tornarà, però haurà canviat totalment. Vídeo promocional.

> ‘The other guys‘ (‘Los otros dos’). Direcció: Adam McKay. Gènere: Acció, comèdia. Intèrprets: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes. Sinopsi: Christopher Danson i P.K. Highsmith són dos detectius del departament de policia de Nova York coneguts per la seva lluita contra el crim i els seus mètodes poc ortodoxes de treball. Però ningú sap què fan els altres detectius del departament: Allen Gamble i Terry Hoitz. Fan la feina tan bé com poden, però els mèrits sempre són per a Danson i Highsmith, fins que se’ls presenta l’oportunitat de la seva vida; l’oportunitat de demostrar qui mana i de donar una lliçó als seus companys. Vídeo promocional.

> ‘Scott Pilgrim vs the world‘ (‘Scott Pilgrim contra el mundo’). Direcció: Edgar Wright. Gènere: Comèdia, acció. Intèrprets: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Satya Bhabha, Chris Evans. Sinopsi: Scott toca el baix en un grup i acaba de conèixer la noia dels seus somnis. El problema és que les set ex-parelles de la noia volen mata-lo. Vídeo promocional.

> ‘Tamara Drewe. Direcció: Stephen Frears. Gènere: Comèdia. Intèrprets: Gemma Arterton, Roger Allam, Bill Camp, Dominic Cooper, Luke Evans, Tamsin Greig, Jessica Barden, Charlotte Christie, James Naughtie. Sinopsi: basada en la novel·la gràfica de Posy Simmonds, que s’inspirava en ‘Far from the madding crowd’, de Thomas Hardy. Comèdia sobre una jove periodista dividida entre dos amants. Tamra Drewe acaba tornant al seu poble per vendre la seva casa natal, però el seu retorn causa una mena de commoció, i desperta enveges, desitjos i safareigs de tota mena. Vídeo promocional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any