Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  23.11.2009  12:38

La Cambra de Comerç preveu una certa recuperació de l'economia castellonenca el proper any, gràcies a l'augment de les exportacions, sobretot ceràmiques.

L'estudi de la Cambra preveu que la reactivació en els principals països de la zona euro i de la resta de la Unió Europea permetrà a la indústria ceràmica castellonenca, que té tant de pes dins de l'economia i la creació de llocs de treball de la zona, recuperar una part important dels seus mercats tradicionals i, amb aquestes exportacions, reactivar els seus processos de fabricació. Tot i això, l'informe, elaborat pel cap d'Estudis de la Cambra, l'economista Enric Domínguez, preveu qiue, a curt termini, els llocs de treball i les inversions continuaran encara caient, si ve a un ritme menor que el de l'any que ara acaba, i que serà a finals del 2010 o inicis de l'any següent quan podrà començar-se a notar aquesta relativa recuperació. En relació a aquestes declaracions, la regidora provincial del BLOC, Maria Gràcia Molés, ha fet notar que "hem de ser molt conscients que aquesta recuperació de les exportacions no ens caurà del cel, sense haver de fer res per a estimular-la; i, per desgràcia, tot sembla indicar que ni les autoritats autonòmiques ni les estatals tenen aquest tema gens assumit. Ara seria el moment de prendre mesures efectives per a afavorir les exportacions, sobretot ceràmiques, en comptes de perdre el temps miserablement en discusions absurdes entre els dos governs, que vol dir entre PP i PSOE, PSOE i PP; ara seria el moment d’estimular que la nostra indústria puga respondre amb solidesa i empenta a aquestes demandes exteriors".

Men?ame