‘Musiquetes per la Bressola’ protagonista de la quinzena edició dels Premis Enderrock 2009

  • El treball aconsegueix el premi al millor treball recopilatori del 2008 i el premi Joan Trayter a la millor producció i enregistrament sonor de l'any

VilaWeb
Redacció
10.02.2009 - 22:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La crítica musical que atorga els premis Enderrock als millors discos catalans de l’any ha considerat que ‘Musiquetes per la Bressola’ el millor treball recopilatori de l’any 2008. Un altre reconeixement al treball ha arribat amb el VII Premi Joan Trayter a la millor produció i enregistrament sonor de l’any concedit a Núria Lozano (La Carrau), Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis) pel disc ‘Musiquetes per a la Bressola’.A la tria hi han participat una vintena de periodistes musicals catalans que formen la base crítica dels premis Enderrock. Amb el Premi Joan Trayter la crítica premia així la tasca col·lectiva dels tres músics en aquest treball.

Amb aquests premis el projecte, impulsat per Arenys.Org, contínua endavant. Des de fa mesos l’experiència i el treball han estat presentats a diferents certàmens de societat de la informació i trobades educatives.

Musiquetes.cat: cançons per cantar i compartir a Arenys de Mar

Aquest projecte col·laboratiu, nascut a partir del CD ‘Musiquetes per la Bressola’, es presenta aquest dijous al Calisay. La xerrada, que començarà a les 6 de la tarda, servirà per explicar els objectius del projecte però també la realitat i com hi treballen, sobretot, les escoles. A l’acte hi participaran Marta Grané, especialista de música de l’escola Sant Martí d’Arenys de Munt i Oriol Ferran, director de comunicació de CREA’T. Aquesta conferència s’emmarca en el cicle Educació i TIC organitzades per Arenys.Org i la Regidoria de Societat de la Informació de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Gairebé 1000 amics al Facebook

El grup “Musiquetes per la Bressola / musiquetes.cat” un grup d’accés lliure, on tothom s’hi pot afegir i convidar a altres a fer-ho. Musiquetes.cat busca, d’aquesta manera, noves complicitats en un dels espais socials d’internet amb més creixement.

El col·lectiu “Musiquetes per la Bressola / musiquetes.cat” vol ser una plataforma de difusió del projecte a dins de la plataforma Facebook. A la pàgina del grup s’hi recull informació general del projecte, algunes fotografies i s’hi han obert dos espais de debat lligats al propi projecte i a l’us de les llicències Creative Commons.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any