El Grup de Teatre TAL de Badia guanya el 5è Concurs de Teatre de Cornellà

  • Van participar-hi amb l’obra Pervertimento o El joc de la perversió

VilaWeb
Redacció
21.03.2007 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’obra Pervertimento o El joc de la perversió del grup de teatre TAL de Badia del Vallès, va ser la gran triomfadora del 5è Concurs de Teatre de Cornellà “Memorial Joaquim Vilà i Folch”. El Patronat Triangle Teatre és una de les entitats organitzadores del concurs, juntament amb Catalònia Teatre, vinculades respectivament a les entitats del Patronat Cultural i Recreatiu i l’Orfeó Catalònia de Cornellà.Aquest concurs de teatre amateur, que es fa cada dos anys, s’ha consolidat com a plataforma per conèixer les tendències del teatre no professional i els nous actors i actrius que comencen.

El grup de Teatre TAL de Badia del Vallès va participar-hi amb una obra, escrita i dirigida pel seu director, Carles de la Rosa. Va rebre, de mans de l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmon, el premi al millor grup i al millor director, i el tercer premi de posada en escena. A més, dos dels seus components van rebre guardons d’interpretació individual: Teresa Borrero, millor actriu de repartiment i Eduard Lupo, segon premi d’actor de repartiment.

Així doncs, el grup badienc va ser el guanyador d’un concurs on es van presentar més de cinquanta sol•licituds. D’aquestes, l’organització en va seleccionar només sis, a més d’afegir fora de concurs l’obra, Després de la pluja, de Sergi Belbel i interpretada per Triangle Teatre. Aquesta era la primera vegada que el grup TAL es presentava a concurs i el resultat no podia haver estat millor. Els premis suposen una empenta i un reconeixement a la feina d’aquest grup que fa més de deu anys que treballa. Aquesta obra ja ha estat representada a Sabadell en quatre ocasions i estan previstes dues actuacions a Castellar a l’abril els dies 21 (a les 22h) i 22 (a les 18.30h), a la sala Petit Format, al carrer Major, número 13.

Carlos Fonte

Membre del grup de teatre TAL.

Per a més informació: fontetix@hotmail.com, tlf. 647715662

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any