“Mugrons de Titani” ha estat la novel·la guanyadora del Premi de Narrativa Eròtica de la Vall d’Albaida 2005.

  • Salvador Macip i Sebastià Roig són els autors guardonats en la XII Edició

VilaWeb
Redacció
16.07.2005 - 00:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una novel·la de ciència-ficció ha guanyat la XII edició del Premi de Literatura Eròtica ‘la Vall d’Albaida’. L’obra “Mugrons de Titani” l’han escrita Salvador Macip i Sebastià Roig .

Amb la desaparició del tradicional sopar d’entrega del Premi, enguany es proposava des de la Mancomunitat un còctel amb jazz i dansa del ventre que ha acostat a la Finca la Clariana d’Ontinyent polítics i membres de col·lectius de la Vall d’Albaida. A l’acte hi va acudir més premsa que altres anys, i sobretot hi havia una presència elevada de càrrecs públics del PP que en la majoria de convocatòries anteriors havien boicotejat l’acte amb la seua absència.

Les intervencions dels polítics foren contradictòries. Mentre el Conseller de Cultura, Juan Bta. Sanchis no assegurava la continuitat del Premi, el vicepresident Enrique Cerdà ho assegurava taxativament en el seu discurs.

Cap a les onze de la nit es feia públic el veredicte del jurat format per Francesc Bodí, Soletat Carreño, Ramon Guillem i Marius Serra i presidit pel Conseller de Cultura de la Mancomuniatat Juan Bta. Sanchis.

Sebastià Roig ha arreplegat el premi en nom dels dos autors, i ha disculpat l’absència de Salvador Macip que treballa com a professor d’oncologia a Nova York. En els seus agraïments ha destacat l’editorial Bromera i la seua col·lecció l’Eclèctica i la importància que un Premi com aquest es convoque des del País Valencià. Fins i tot va fer una menció a Vilaweb Ontinyent des d’on havia seguit la convocatòria. Roig va detallar una mica l’obra, que a més de l’erotisme incorpora convencions pròpies de la ciència-ficció i dels còmics, protagonitzada per una heroïna pròpia d’un còmic. Alhora, ha destacat el lleguatge fresc i engrescador amb el qual els autors traslladen en clau d’humor cap a un univers d’erotisme, acció i aventura.

La protagonista del llibre és Valentina Gontxarova, una jove que destaca per les seues habilitats a l’acadèmia espacial però a qui agraden tant les acrobàcies espacials com les de sota els llençols. Podreu esbrinar més detalls de la protagonista a la seua web on també hi trobareu la banda sonora del llibre, tot un detall per als internautes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any