Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  28.12.2004  11:15

Albert Royo substituirà el republicà Jesús Maestro, que deixa la Secretaria de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya

Men?ame
 

El secretari de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya, el republicà Jesús Maestro, ha anunciat que deixava el càrrec immediatament per 'desacords amb el partit'. Sense precisar els desacords exactes que l'han portat a presentar la dimissió, Maestro ha assegurat a El Punt que necessitava un canvi personal i professional. Després de negar que l'haguessin fet fora, com apunten les fonts que parlen de manca d'encaix amb la manera de fer d'ERC, Maestro admet que sovint ha trobat 'moltes dificultats' en la seva feina al capdavant de la Secretaria de Cooperació Exterior. 'Hi havia desacords amb el partit i, per tant, he decidit que era el moment de continuar treballant en cooperació pel desenvolupament, però des d'un altre àmbit'. La secretaria, dependent del Departament de Governació i Administracions Públiques, l'ocuparà segurament Albert Royo Mariné, membre de la representació de la Comissió Europa a Barcelona. El mes d'octubre ja es va prescindir d'Alfons Sancho, que fins aleshores ocupava el càrrec de director d'àrea de cooperació del govern.

El secretari de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya, el republicà Jesús Maestro, ha anunciat que deixava el càrrec immediatament per 'desacords amb el partit'. Sense precisar els desacords exactes que l'han portat a presentar la dimissió, Maestro ha assegurat a El Punt que necessitava un canvi personal i professional. Després de negar que l'haguessin fet fora, com apunten les fonts que parlen de manca d'encaix amb la manera de fer d'ERC, Maestro admet que sovint ha trobat 'moltes dificultats' en la seva feina al capdavant de la Secretaria de Cooperació Exterior. 'Hi havia desacords amb el partit i, per tant, he decidit que era el moment de continuar treballant en cooperació pel desenvolupament, però des d'un altre àmbit'.
La secretaria, dependent del Departament de Governació i Administracions Públiques l'ocuparà segurament Albert Royo Mariné, membre de la representació de la Comissió Europa a Barcelona. El mes d'octubre ja es va prescindir d'Alfons Sancho, que fins aleshores ocupava el càrrec de director d'àrea de cooperació del govern.