Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  28.12.2004  06:00

L'IVAM, centre de la fusió musical del país

Men?ame
 

A l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), avui arrenca un festival de música mestissa i sons provinents d'altres cultures. Parlem de Fusió 04, que l'any passat es va presentar amb la intenció d'aplegar el bo i millor de les sonoritats del món.
El primer concert del cicle és el d'Eudaemonía, un conjunt format per músics de diferents països de l'Amèrica del sud però que viuen a València. El sitar, els sintetitzadors, les taules índies i el calaix flamenc són alguns dels instruments que traslladaran els espectadors a diversos punts del planeta. L'endemà serà el torn de Candi (que ja va participar a la primera edició de l'any passat), amb un espectacle multidisciplinar que explica la història d'un vell immigrant a través de cançons i projeccions audiovisuals. El cicle es clourà amb la formació Playing Ameba, un projecte iniciat per l'artista polonès Andre Fradko que articula la seva proposta en la fusió electrònica.