Mercè Anguera guanya el premi Folch i Torres i Montserrat Galícia el Joaquim Ruyrà

  • El lliurament dels guardons es farà diumenge al Teatre Blas Infante de Llefià

VilaWeb
Redacció
26.11.2004 - 13:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest migdia s’han fet publics els guanyadors del premis Folch i Torres i el Joaquim Ruyrà.

La guanyadora de l 42è edició de Josep M Folch i Torres de novel·les per a nois i noies ha estat “La història d’en Robert” de Mercè Anguera, una obra avalada per l’escriptor Josep Vallverdú. El guardó ha estat convocat per La Galera i patrocinat per la Fundació Enciclopèdia Catalana. Mercè Anguera (Barcelona, 1961) ha publicat “Somies, Lola ?” (La Galera, 2002); “Corredisses” (La Galera, 2002); “Caga, tió!” (La Galera, 2002); “Sóc molt Maria” (Cercle de Lectors i La Galera, 2002). Ha obtingut el premi Hospital Sant Joan de Déu, 2002; i el premi Comte Kurt, 2002.

Per altra banda, l’obra de ciència ficció “El darrer manuscrit” de Montserrat Galícia s’ha endut el 31è Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil. Galícia ja havia resultat vencedora l’any 1994. Montserrat Galícia (Cornellà del Llobregat, 1947) és llicenciada en Història i treballa de professora. Un dels noms catalans més reconeguts dins de la narrativa de ciència ficció, algunes de les quals han estat traduides a altres idiomes.

El lliurament dels premis es farà el diumenge al Teatre Blas Infante de Llefià a les 18h. Aquest acte dóna el tret de sortida al

lliurament de premis de la Nit de Santa Llúcia, que aquest any se celebrarà al Palau Olímpic de la nostra ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any