Projecte per a recuperar el torrent del Bosc Llarg de Can Cuiàs

VilaWeb
Redacció
19.11.2004 - 07:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una comissió de treball tècnica i política integrada per representants de l’Ajuntament, del Districte de Nou Barris de Barcelona i del Patronat de Collserola estudia un projecte destinat a recuperar els voltants del torrent del Bosc Llarg, a Can Cuiàs. Les administracions volen que sigui una zona de passeig amb pistes multiusos.

També busquen garantir els accessos a la zona des dels nuclis d’habitatges que queden a diferent nivell. El Patronat de Collserola ha fet un esborrany de projecte que inclou, a més a més, la recuperació de l’aqüeducte. De moment, els ajuntaments de Montcada i Reixac i Barcelona estan estudiant aquest projecte inicial i després es presentarà als veïns. El president de l’Àrea Territorial, el socialista Alfonso Romo, reclama més implicació de l’Ajuntament de Barcelona, malgrat que les administracions ja estan treballant amb un objectiu clar.

Quan estigui definit el projecte, serà el moment de pressupostar-lo i de buscar el finançament. La restauració del torrent del Bosc Llarg, a Can Cuiàs, és una demanda històrica dels veïns de Can Cuiàs i Torre Baró.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any