Jovesapiens.ad celebra el primer any amb Whiskyn’s i Lexus

VilaWeb
Redacció
25.10.2004 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portal Jovesapiens.ad celebra el primer aniversari aquest dijous amb un concert a l’Auditori Nacional protagonitzat per Whiskyn’s i Lexus. El Servei de Política Lingüística, responsable del portal per als joves, posa a disposició de tots els assistents al concert un servei de transport gratuït, igual que el concert.

El grup de Reus Whiskyn’s, un dels més populars del panorama català en aquest moment, compartirà l’escenari de l’Auditori amb els Lexus, un combinat andorrà format per Carles Gómez (veu), Albert Nadal (bateria) i Jordi Augé (teclats) que acaba de gravar el disc Saps amb Picap.

Whiskyn’s van néixer a Reus el 1992 i, després de diversos concerts i un treball discogràfic amb el nom del grup, van guanyar força el 1996 amb Toc al dos, produït pel bateria d’Els Pets Joan Reig. El cantant, Joan Masdéu, compagina la música amb la feina d’actor i intervé en pel.lícules i en sèries de TV-3. També han estat produïts per altres noms importants del panorama català, com ara Marc Grau, i han gravat Lila, De la nit al dia i Lluny.

El seu últim treball discogràfic, On, presentat la primavera passada a Barcelona, també s’ha pogut sentir al Mercat de Música Viva de Vic, a les festes de la Mercè de Barcelona i a Reus, entre molts altres escenaris catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any