Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  05.02.2001  15:17

La Fundació Equus vol voluntaris per potenciar l'equinoteràpia al Vallès Occidental.

Men?ame
 La Fundació Equus, centre català d'equinoteràpia i escola d'equitació, ha iniciat una campanya amb l'objectiu de captar voluntaris que els ajudin a desenvolupar activitats terapèutiques amb l'ús de cavalls destinades a millorar la qualitat de vida dels usuaris d'aquests centre, persones que pateixen algun tipus de discapacitat física o psíquica.

El perfil del voluntari és prou ampli: ser major d'edat i tenir ganes de col·laborar en les activitats de la Fundació Equus, una entitat sense ànims de lucre. Les persones que vulguin més informació o inscriure's com a voluntaris poden adreçar-se als telèfons 936917779 o 656418476.

La Fundació Equus ha previst dues trobades amb els potencials voluntaris en les quals els explicarà el funcionament de les seves activitats i els mostrarà, a través d'una sessió a la Granja Rosita (Cerdanyola del Vallès), l'actual base de la fundació, com serà en la pràctica la seva activitat.

Igualment, s'han fet passes per millorar els treball mutu amb la Fundació Catalònia , una entitat que atén a persones discapacitades de la comarca amb una gran presència a Cerdanyola del Vallès.