Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  21.05.2004  06:00

El programari lliure, protagonista del cap de setmana a les Illes Balears

Men?ame
 

Aquest cap de setmana es fan a Mallorca i Menorca dos encontres amb el programari lliure al centre del debat. A Campos (Mallorca) comencen avui les segones Jornades de Programari Lliure, organizades per l'Associació Bulma amb un programa format per una vintena de conferències, tallers i presentacions que volen cobrir els principals aspectes del moviment del software lliure. Avui els debats giren al voltant del programari lliure a l'ensenyament, l'administració i la indústria informàtica local, mentre que dissabte s'aprofundirà en alguns programes lliures específics. Entre els noms que desfilaran per Campos hi ha el professor Ismael Fanlo, el secretari de la Societat de la Informació i Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya Oriol Ferran, l'actual líder electe del projecte Debian Martin Michlmayr, el director de la Fundació IBIT Pere Joan Planes, el catedràtic Llorenç Valverde i l'analista-programador Benjamí Villoslada. Les jornades es tancaran disaabte amb l'espectacle Linuxshow, a càrrec de Xavier de Blas.
Aquest mateix cap de setmana els apassionats de la infomàtica tenen una altra cita al poliesportiu de Maó, on es farà la segona Menorca Lan Party. Es tracta d'un encontre que girarà al voltant de tres eixos: el sistema GNU/Linux, els videojocs i els concursos informàtics.