Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.02.2004  20:30

El sector escindit d’Unió Valenciana es constituirà diumenge en Unió Progressista

Men?ame
 

El sector nacionalista escindit d’Unió Valenciana (UV) es constituirà diumenge en un partit independent, anomenat Unió Progressista. David Marchuet i Lorena Ferrandis, que en són els principals representants, van abandonar UV l’11 de gener per discrepàncies amb la direcció, que volia integrar-se a la llista senatorial del PP amb vista a les eleccions del 14 de març. Ferrandis, per qui UV ‘ja no té raó de ser’, ha lamentat l’actitud de l’ex-president d’UV i dels seus amics, que havien corromput un projecte polític que no era seu, sinó de tots i que l'havien venut per un plat de llenties al PP. De bon principi es deia que els escindits d’UV es presentarien en coalició amb el Bloc i Esquerra Verda a les eleccions de març, però les bases del Bloc no els hi van voler.

El sector nacionalista escindit d’Unió Valenciana (UV) es constituirà diumenge en un partit independent, anomenat Unió Progressista. David Marchuet i Lorena Ferrandis, que en són els principals representants, van abandonar UV l’11 de gener per discrepàncies amb la direcció, que volia integrar-se a la llista senatorial del PP amb vista a les eleccions del 14 de març. Ferrandis, per qui UV ‘ja no té raó de ser’, ha lamentat l’actitud de l’ex-president d’UV i dels seus amics, que havien corromput un projecte polític que no era seu, sinó de tots i que l'havien venut per un plat de llenties al PP. De bon principi es deia que els escindits d’UV es presentarien en coalició amb el Bloc i Esquerra Verda a les eleccions de març, però les bases del Bloc no els hi van voler. Ara, el cap de llista del Bloc, Enric Morera, ha deixat les portes obertes a un possible pacte, més endavant, amb el nou partit.