Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  19.12.2003  19:09

La Torre de la Llibertat substituirà el World Trade Center

Men?ame
 

Avui s’ha presentat el disseny final de l’edifici que es construirà al lloc on hi havia el World Trade Center de Nova York fins que l’atemptat del 2001 va destruir-lo completament i va matar, a més, 3.000 persones. Després de mesos de polèmica entre els arquitectes Daniel Libeskind (qui l’ha dissenyada) i David Childs (designat pel propietari del terreny), la Torre de la Llibertat serà un edifici de 541 metres d’alçada que els Estats Units volen convertir en símbol de la independència. La torre ocuparà 260.000 metres quadrats i tindrà 70 pisos dedicats a oficines. A la planta 71 i 72 s'hi ubicaran restaurants, i al darrer pis s'hi construirà un mirador. A la part superior de l’estructura hi haurà una xarxa oberta de turbines que, aprofitant la força del vent, subministraran el 20% d'energia que necessitarà l’edifici.

Avui s’ha presentat el disseny final de l’edifici que es construirà al lloc on hi havia el World Trade Center de Nova York fins que l’atemptat del 2001 va destruir-lo completament i va matar, a més, 3.000 persones. Després de mesos de polèmica entre els arquitectes Daniel Libeskind (qui l’ha dissenyada) i David Childs (designat pel propietari del terreny), la Torre de la Llibertat serà un edifici de 541 metres d’alçada que els Estats Units volen convertir en símbol de la independència. La torre ocuparà 260.000 metres quadrats i tindrà 70 pisos dedicats a oficines. A la planta 71 i 72 s'hi ubicaran restaurants, i al darrer pis s'hi construirà un mirador. A la part superior de l’estructura hi haurà una xarxa oberta de turbines que, aprofitant la força del vent, subministraran el 20% energia de l’edifici.