La tertúlia proscrita

Els judokes Gemma Casasayas i Fredie Itiose, d’Esport 7 aconseguiren l’or.

VilaWeb
Redacció
15.12.2003 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat dissabte es va celebrar a Pavelló Polisportiu de Badia del Vallès el Campionat de Catalunya en categoria Sènior i 2 manresans van aconseguir l’or.

En la categoria femenina la participació va ser molt reduïda respecta d’altres edicions, ja que una part de les judokes estaven a la Lliga Estatal a Madrid i algunes altres lesionades. La manresana Gemma Casasayas, però, d’Esport-7 va quedar 1ª a la categoria de -70 Kg. al guanyar el combat de final davant Elena Torrecillas del Judo Montserrat de Barcelona per Wazari de projecció i Ippon d’immobilització, anteriorment va guanyar a ½ finals a Lídia Estivill del Judo Louis de Barcelona.

En categoria masculina, Fredy Itiose d’Esport-7 va ser primer a la categoria de +100 kg per 5e any consecutiu, doncs va guanyar la final per Ippon de projecció a Ivan Tomàs del Judo Badia, i anteriorment ja s’havia imposat a Ruben Álvarez del Judo Granollers.

Aquests dos judokes manresans s’han classificat directament per participar a la Fase Sector del Campionat d’Espanya Absolut que es celebrarà a Barcelona el dia 10 de Gener i tenen possibilitats de classificar-se per la Fase final que l’any 2004 es celebrarà a la localitat d’Almeria (Seu dels Jocs del Mediterrani pel 2005).

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any