Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  28.11.2003  18:00

Campgràfic Editors presenta la col·lecció de llibres de disseny a Barcelona

Men?ame
 

Campgràfic Editors és una petita editorial valenciana (va néixer l'any 2000) especialitzada en llibres de tipografia i de disseny gràfic. Avui, a dos quarts de vuit del vespre, farà l'acte de presentació a la ciutat de Barcelona, a l'auditori del Foment de les Arts Decoratives (FAD). Al llarg de l'acte, també s'aprofitarà per mostrar la darrera novetat de l'editorial, 'La nueva tipografia', de Jan Tschichold. Hi intervindran Xavier Llopis (responsable de l'editorial), Josep M. Pujol (professor de tipografia d'EINA) i Enric Satué (dissenyador gràfic).
Un dels objectiu de Campgràfic Editors és de traduir en espanyol les obres de referència del món de la tipografia, la majoria escrites i publicades en anglès. De moment, ja n'ha editat vuit, i és previst que durant els propers mesos n'editi uns quants títols més. Jan Tschichold és considerat com un dels grans tipògrafs de la història i l'iniciador del disseny gràfic com a disciplina. La importància d'aquest llibre, en aquest àmbit, és inqüestionable.