Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  26.08.2003  00:00

Una delegació de Canistro visita Castelló de Rugat.

Men?ame
 

Els actes d’agermanament de Castelló de Rugat amb la població italiana de Canistro, que finalitzen aquest dimarts, es van iniciar divendres passat dia 22 amb l'arribada de la delegació italiana. Aquesta és una nova trobada entre els habitants d'ambdós municipis. Ja l'any 1997, l'Ajuntament de Castelló de Rugat va començar les primeres gestions per a desenvolupar un programa d'agermanament amb alguna població europea, que tingués unes característiques similars al poble de la Vall d’Albaida L'agermanament es va convertir en una realitat en l'estiu de 1999, amb la visita dels habitants de Canistro a Castelló de Rugat quan, després d'una primera delegació a cadascun dels països, es va fer factible el programa.
Per a Esteve Ordiñana, regidor de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Castelló de Rugat, resulta gratificant vore els resultats del procés, “no sol pel fet d'haver organitzat l'agermanament entre els dos països, sinó per aconseguir que es repetís, ja que els objectius establerts en un primer moment han estat tots superats, havent-ne de fixar uns de nous”. Els actes van començar el mateix dia de l'arribada de la delegació , amb una cercavila de benvinguda i una recepció en el Centre Social on les famílies d'acollida reberen la delegació italiana. El mateix dissabte, la comitiva va visitar la ciutat de Bocairent, i a la vesprada, entre els joves dels dos pobles, es van organitzar diferents activitats esportives, que van finalitzar ja a la nit, amb el sopar de germanor, en la plaça de la Constitució. El diumenge es féu l'acte oficial d'agermanament de les dues parts, en el Auditori Municipal, i posteriorment hi va haver un sopar de gala. Dilluns es va visitar la ciutat de València i per a aquest dimarts s'ha programat una jornada de temps lliure per a estar amb les famílies, ultimar compres o continuar visites fins les 11 de la nit, hora en què es preveu la marxa del grup italià.