Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  03.05.2003  06:00

La Vall de Laguar, escenari de l'encontre d'estudiants dels Països Catalans

Men?ame
 

Ahir van començar a arribar a la Vall de Laguar (Marina Alta) els joves participants a la Trobada d'Estudiants dels Països Catalans, organitzades conjuntament per la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i Alternativa Estel. Durant tot el dia s'hi fan debats adreçats als estudiants compromesos amb la lluita nacional i social del país. Les xerrades s'han dividit en blocs, que abasten des de la globalització i l'ensenyament fins a les eines del moviment estudiantil. Les reformes educatives del govern espanyol i la mobilització d'estudiants contra la guerra a l'Irac seran, segurament, temes de debat recurrents. Les sessions d'avui es tancaran, al vespre, amb un concert de Budell, Homo no sapiens, La Gossa Sorda, Waters i Sant Gatxo.
Per demà, els organitzadors han preparat una jornada més lúdica amb tallers de pilota valenciana, dansa, diables i fones, a més d'una excursió per la Vall de la Guard.